Vingen eventmeny

Vår eventmeny kan bestilles både i sammenheng med leie av Vingen, men også som catering eller take-away. Finn maten du ønsker, trykk BESTILL, og fyll ut det lille skjemaet, så tar vi kontakt med deg. 

* Våre priser er eks mva.

 
 

vingen buffet.png

Vingens buffet

429kr pr pers

- Utvalg av spekemat

- Debrecener, pølse

- Confitert and

- Røkt ribbe

- Tomatsalat

- Grønn salat

- Sesongens sauterte grønnsaker med timian

- Bakte småpoteter med hvitløk og urter

- Surdeigsbrød og smør fra Røros

- Marinerte oliven

- Aioli

 

DESSERT TIL BUFFET

74kr pr pers 

- Sjokoladeganache med blåbær og timian

- Yoghurt panna cotta med hvit sjokolade crumble

Velg en av de to dessertene for hele selskapet


 
vingen brødmat.png

Vingens sjømatbuffet

431kr pr pers.

- Skagensalat med krepsehaler, reker og rogn

- Bakt torsk og en salsa verde på ramsløk

- Blåskjell i spicy tomatsaus

- Gnocchi i hummerkraft

- Tomatsalat

- Grønn salat

- Sesongens sauterte grønnsaker  med timian

- Bakte småpoteter med hvitløk og urter

- Surdeigsbrød og smør fra røros

- Marinerte oliven

- Aioli

 

DESSERT TIL BUFFET

74kr pr pers 

- Sjokoladeganache med blåbær og timian

- Yoghurt panna cotta med hvit sjokolade crumble

Velg en av de to dessertene for hele selskapet

 

*Priser er oppgitt eks. mva


 
vingen kanapee.png

KANAPE/SNACKS:

1 stk 57kr - 4 stk 209kr

- Sprøstekt wontonchips med aubergine og mynte

- Toast med krabbesalsalat og cherrytomater

- Kamskjellceviche med rogn og ramsløk

- Toast med gravet okse og potetsalat

 

Det er også mulig å bestille snacks ved siden av (pris pr. person)

- Oliven                                                                 22,-

- Nøtter                                                                 22,-

- Bakte småpoteter                                               49,-

- Toast med olivenolje og tomat                            26,-


vingen mat 12.png

1, 2 OG 3 RETTERS MIDDAG

Forretter

- Gravet okse med betesalat og ruccola

- Røkt makrell med lun potetsalat og kapers

 

Hovedrett

- Bakt torsk i hummerbisque med cherrytomater og fennikel crudité

- Confitert and med smørdampet savoykål, syltet rødløk og bakte småpoteter

- Røkt svineribbe med confitert kålrot, aspargesbønner, bakte småpoteter og rødvinsglace

 

Dessert

- Sjokoladeganache med blåbær og timian

- Multekrem med vaffelkjeks

 

Tallerkenservering

Pris:

Forrett                                     104kr

Hovedrett                               248kr

Dessert                                     83kr

Velg en forrett, en hovedrett og en dessert . Dette gjøres for hele selskapet, med unntak av allergier og lignende. 

Det kan anbefales å starte med et par kanapeer ved ankomst sammen med en aperitif.

Menyen kan tilpasses vegetarianere eller veganere, basert på sesongens råvarer.

*Priser er oppgitt eks. mva


 
vingen mat.png

FROKOST OG LUNSJMENY - EVENT

SANDWICH - 77kr pr stk

- Gravet ørret med eggesalat og spirer

- Røkt skinke, gouda, tomat-og ruccolasalat, majones

- Gouda, aubergine- og tomat "kompott", tomat- og ruccolasalat (vegetar)

 

CHIABATTA - 100kr

- Blåmuggost, "nordisk kimchi", spicy paprika og spirer

- Pulled pork og cheddar, tomat- og ruccolasalat, majones

 

kyllingsalat - 117kr

- Kyllingsalat med surdeigsbrød og rørossmør

 

ANNET

Hjemmelaget kake: 40kr (gulrot eller eplekake)

Frukt 25kr pr. pers, bakst 34kr, kaffe 26kr

*Priser er oppgitt eks. mva