Vingen eventmeny

Vår eventmeny kan bestilles både i sammenheng med leie av Vingen, men også som catering eller take-away. Finn maten du ønsker, trykk BESTILL, og fyll ut det lille skjemaet, så tar vi kontakt med deg. 

Kontakt oss for priser

 
 

vingen buffet.png

Vingens buffet

- Utvalg av spekemat

- Debrecener, pølse

- Confitert and

- Røkt ribbe

- Tomatsalat

- Grønn salat

- Sesongens sauterte grønnsaker med timian

- Bakte småpoteter med hvitløk og urter

- Surdeigsbrød og smør fra Røros

- Marinerte oliven

- Aioli

 

DESSERT TIL BUFFET

- Sjokoladeganache med blåbær og timian

- Yoghurt panna cotta med hvit sjokolade crumble

Velg en av de to dessertene for hele selskapet


 
vingen brødmat.png

Vingens sjømatbuffet

- Skagensalat med krepsehaler, reker og rogn

- Bakt torsk og en salsa verde på ramsløk

- Blåskjell i spicy tomatsaus

- Gnocchi i hummerkraft

- Tomatsalat

- Grønn salat

- Sesongens sauterte grønnsaker  med timian

- Bakte småpoteter med hvitløk og urter

- Surdeigsbrød og smør fra røros

- Marinerte oliven

- Aioli

 

DESSERT TIL BUFFET

- Sjokoladeganache med blåbær og timian

- Yoghurt panna cotta med hvit sjokolade crumble

Velg en av de to dessertene for hele selskapet


 
vingen kanapee.png

KANAPE/SNACKS:

- Sprøstekt wontonchips med aubergine og mynte

- Toast med krabbesalsalat og cherrytomater

- Kamskjellceviche med rogn og ramsløk

- Toast med gravet okse og potetsalat

 

Det er også mulig å bestille snacks ved siden av

- Oliven                                                                 

- Nøtter                                                                 

- Bakte småpoteter                                              

- Toast med olivenolje og tomat                           


vingen mat 12.png

1, 2 OG 3 RETTERS MIDDAG

Forretter

- Gravet okse med betesalat og ruccola

- Røkt makrell med lun potetsalat og kapers

 

Hovedrett

- Bakt torsk i hummerbisque med cherrytomater og fennikel crudité

- Confitert and med smørdampet savoykål, syltet rødløk og bakte småpoteter

- Røkt svineribbe med confitert kålrot, aspargesbønner, bakte småpoteter og rødvinsglace

 

Dessert

- Sjokoladeganache med blåbær og timian

- Yoghurt panna cotta med hvit sjokolade crumble

 

Tallerkenservering

Velg en forrett, en hovedrett og en dessert . Dette gjøres for hele selskapet, med unntak av allergier og lignende. 

Det kan anbefales å starte med et par kanapeer ved ankomst sammen med en aperitif.

Menyen kan tilpasses vegetarianere eller veganere, basert på sesongens råvarer.


 
vingen mat.png

FROKOST OG LUNSJMENY - EVENT

SANDWICH

- Gravet ørret med eggesalat og spirer

- Røkt skinke, gouda, tomat-og ruccolasalat, majones

- Gouda, aubergine- og tomat "kompott", tomat- og ruccolasalat (vegetar)

 

CHIABATTA

- Blåmuggost, "nordisk kimchi", spicy paprika og spirer

- Pulled pork og cheddar, tomat- og ruccolasalat, majones

 

kyllingsalat

- Kyllingsalat med surdeigsbrød og rørossmør

 

ANNET

Hjemmelaget kake (gulrot eller eplekake)

Fruktfat

bakst

kaffe