Now you can rent Vingen

- dress up your party with oslo's seaside gem - vingen Bar

It is possible to book  and host private events in what we see as one of Oslo’s most beautiful locations. It is unique and perfect for all kinds of events — company dinners, weddings, birthday parties, smaller concerts, a book launch, clothing collection launch… Anything! Both individuals and companies are more then welcome to book our space.

 
 
 

setup:

You can rent Vingen bar and the foajé separate or together, and in the summer, we have Oslo's best terrace with art and sea wiew. Our crew will make the perfect setup for your party. If you want a small concert scene, kanapees and bar tables for your record release, we'll fix it. If your mother in law want's a seafood buffet for her 70's birthday and her 200 friends, we will fix it! 

SEATs:

  • Vingen bar 10 to 50 seats
  • Foajé 20 to 50 seats
  • Vingen terrace has 100 seats
  • With additional use of the out door surroundings, we can have a nice summer party for groups up to 300 people 

servings:

  • Snacks
  • Sandwiches
  • Kanapees
  • Seafood buffet
  • ART MENU buffet
  • One course meal
  • Two course meal
  • Three course meal
  • Desserts
  • Cakes and paistrys
  • Coffee, drinks, wine, beer and soft drinks

* See the menu and prices further down.

EVENTMENY

BUFFET

492kr pr pers

Utvalg av spekemat  |  Debrecener, pølse

- Confitert and

- Røkt ribbe

- Tomatsalat

- Grønn salat

- Sesongens sauterte grønnsaker  med timian

- Bakte småpoteter med hvitløk og urter

- Surdeigsbrød og smør fra røros

- Marinerte oliven

- Aioli

 

Sjømatbuffet:

431kr pr pers.

- Skagen salat med krepsehaler, reker og rogn

- Bakt torsk og en salsa verde på ramsløk

- Blåskjell i spicy tomatsaus

- Gnocci i hummerkraft

- Tomatsalat

- Grønn salat

- Sesongens sauterte grønnsaker  med timian

- Bakte småpoteter med hvitløk og urter

- Surdeigsbrød og smør fra røros

- Marinerte oliven

- Aioli

 

Dessert til buffet

74kr pr pers 

- Sjokoladeganache med blåbær og timian

- Yoghurt panna cotta med hvit sjokolade crumble

Velg en av de to dessertene for hele selskapet

 

KANAPE/SNACKS:

1 stk 57kr - 4 stk 209kr

- Sprøstekt wontonchips med aubergine og mynte

- Toast med krabbesalsalat og cherrytomater

- Kamskjellceviche med rogn og ramsløk

- Toast med gravet okse og potetsalat

 

Det er også mulig å bestille snacks ved siden av (pris pr. person)

- Oliven                                                                 22,-

- Nøtter                                                                 22,-

- Bakte småpoteter                                               49,-

- Toast med olivenolje og tomat                            26,-

 

 

2 OG 3 RETTERS MIDDAG

Tallerkenservering

Pris:

Forrett                                     120kr

Hovedrett                               285kr

Dessert                                     95kr


Forrett:

- Gravet okse med potetsalat og kapers

- Betesalat med røkt makrell og ruccola

 

Hovedrett:

- Bakt torsk i hummerbisqe med cheerytomater, surdeigsbrød og smør fra røros

- Confitert and med smørdampet savoykål, syltet rødløk og bakte småpoteter

- Røkt svineribbe med confitert kålrot, aspargesbønner, bakte småpoteter og rødvinsglace

 

Dessert:

- Sjokoladeganache med blåbær og timian

- Yoghurt panna cotta med hvit sjokolade crumble

 

Det er to valgmuligheter, men hele selskapet må velge samme rett - (med unntak av allergier etc). 

Det kan anbefales å starte med et par kanapeer ved ankomst sammen med en aperitif.

Menyen kan tilpasses vegetarianere eller veganere, basert på sesongens råvarer.

 

FROKOST OG LUNSJMENY - EVENT

Sandwich

77kr pr stk

- Gravet ørret med eggesalat og spirer

- Gouda, røkt skinke, tomat-og ruccolasalat, majones

- Gouda, aubergine- og tomat»kompott», tomat- og ruccolasalat (vegetar)

 

Chiabatta

100kr

Hjemmelaget kake: 40kr (gulrot eller eplekake)

- Blåmuggost, "nordisk kimchi", spicy paprika og spirer

- Pulled pork og cheddar, tomat- og ruccolasalat, majones

 

Sharing-lunsj:

 Tallerkener med mat til alle settes frem på bordet - 285kr

- Blåskjell med spicy tomat og koriander

- Surdeigsbrød og smør fra røros

- Grønn salat med gresskarkjerner

- Røkte reker, baguetter, hjemmelaget mayo

 

ANNET

Frukt 25kr pr. pers, bakst 34kr, kaffe 26kr

 

*Priser er oppgitt eks. mva

 
 

For more information about the venue or booking for larger parties and events, 

please contact: vingen@fuglen.no or call Marie +47 454 37 806

O

To make table reservations (up to 10 people)

— call Vingen Bar at +47 901 51 595.

 

Follow us on Facebook and Instagram to stay updated on our events: