tapas.jpg

3 Retters 375,-

Forrett
Blomkålsuppe med parmesanstekte krutonger, urteolje og fevebønner.

Hovedrett kjøtt
Grillet svinenakke av gladgris, med småpoteter,
sennepssjy, norske rotgrønnsaker og glasert sopp.

Hovedrett fisk
Bakt Laks med Spisskål, småpotet, crudité og soyanoisette.

Dessert
Pannacotta med jordbærconsommé og vaniljeolje.

3 Retters 525,-

Forrett
Okse Carpaccio med semitørket cherrytomat, kapers,
lagret Fanaost og estragonemulsjon.

Hovedrett kjøtt
Stangekylling med maiskompott,
østerssopp, bakte rattepoteter og trøffelsjy.

Hovedrett fisk
Kveite med gremolatatopping, Confiterte rattepotet,
appelsin og gulrotpure, glasert fennikel.

Dessert
Karamellsjokoladekrem med bringebærsorbet fra Kolbotn,
nøtteknekk og friske bær.

 

Vingen eventmeny

På Vingen jobber vi i tett samarbeid med kokketeamet Rockekokker som mer enn gjerne skreddersyr en meny til ditt event.
Nedenfor ser du noen forslag, men alt kan tilpasses.

Rockekokker kan lage alt fra minglemat og buffet til BBQ-spesialiteter og 3- til 7-retters middager
– trykk FÅ TILBUD og legg inn dine ønsker, så tar vi kontakt med deg!

 

BUFFET

SPANSK

Spansk tapas medium 300,-

Kjøttboller i tomatsaus med harissa
Kylling med sitrongress og chili på spyd
Varmrøkt ørret med ponzusaus og sesamagurk
Spansk omelett med potet og løk
Gratinert chevre med valnøtt og honning på toast
Patatas bravas
Spanske, marinerte oliven
Hummus av bakte gulrøtter, Hjemmelaget aioli
Landbrød fra Åpent Bakeri

Spansk tapas stor 380,-

Kjøttboller i tomatsaus med harissa
Kylling med sitrongress og chili på spyd
Chorizo og aromasopp på spyd
Varmrøkt ørret med ponzusaus og sesamagurk
Lefserull med laks, syltet rødløk og kremost
Spansk omelett med potet og løk
Gratinert chevre med valnøtt og honning på toast
Patatas bravas
Spanske, marinerte oliven
Hummus av bakte gulrøtter, Hjemmelaget aioli
Landbrød fra Åpent Bakeri

ASIATISK

Asiatisk Tapas medium 320,-
Pulled pork med hoisin og sitrongress
Kinesiske pannekaker med crispy grønnsaksjulienne
Kyllingspyd med sataysaus
Ribbe med 3 flavour sauce
Vegetariske vårruller
Hjemmelaget sweet chilidip til vårruller
Rekechips
Lys, syrlig rekechipsdip
Jasminris

Asiatisk Tapas stor 390,-
Pulled pork med hoisin og sitrongress
Kinesiske pannekaker med crispy grønnsaksjulienne
Kyllingspyd med sataysaus
Ribbe med 3 flavour sauce
Lettgrillet ørret med soya, lime og mango
Papayasalat med reke og peanøtter i wontonkopper
Vegetariske vårruller
Hjemmelaget sweet chilidip til vårruller
Rekechips
Lys, syrlig rekechipsdip
Jasminris

 
matbilde til AFM.jpg
 


FINGERMAT

Spekemat 245,-
Italiensk spekepølse
Modnet spekeskinke
Husets modne oster 
Toast med brie, honning og valnøtt 
Oliven 
Aioli 
Hummus 
Landbrød fra Åpent Bakeri
Flatbrød

Snacksmeny 150,-
3 typer Lefserull
Marinert oliven
Landbrød fra Åpent Bakeri 
Aioli
Humus

Snacksmeny 215,-
3 typer Lefserull 
Vegetariske vårruller og dip
Toast med brie, honning og valnøtt
Marinert oliven
Landbrød fra Åpent Bakeri
Aioli
Humus

Blir ikke mere sommer enn dette! #sommermat #vingenbar #astrupfearnley #tjuvholmen