Vingen eventmeny

Vår eventmeny kan bestilles både i sammenheng med leie av Vingen, men også som catering eller take-away. Finn maten du ønsker, trykk FÅ TILBUD, og fyll ut det lille skjemaet, så tar vi kontakt med deg. 

 
 

vingen buffet.png

Vingens tapas

378kr pr person

Varmt Oksebryst med pepperglace (soya, hvete)

Varme villreker i ingefær og fennikelsalat (skalldyr)

Poke Bowl med Frøyalaks (selleri)

Gresskarsalat med sprøløk og hasselnøttvinaigrette

Krydderkokt svinenakke med beter og sennep (sennep, svin)

Salat på pikante Andelår

Brød og dipp (gluten)

Dagens dessert 50 kr i tillegg

 

 
vingen brødmat.png

Vingens eksklusive tapas

429kr pr person

Varmt Oksebryst med pepperglace (soya, hvete)

Varme villreker i ingefær og fennikelsalat (skalldyr)

Grønnsakscrudite med grilla gresskar

Betetartar med røkt geitost (melk)

Speket nakke av gris med grotteost og artiskokker (sulfit, melk)

Gravet Frøyalaks med sylta sennepskorn (sennep, fisk)

Sprø kålsalat med and og kimchi

Chipotle poteter (sennep, egg)

Brød og dipp (gluten)

Dagens dessert 50 kr i tillegg

 

 
vingen kanapee.png

Fingermat og snacks:

Fra 390kr pr person

Villreker med ingefær og fennikel

Poke Bowl med Frøyalaks (seleri)

Gresskar med ristede hasselnøtter (nøtter)

Terte med hjortetartar og chipotlemajones (hvete, egg, sennep)

Speket svinenakke med ost og syrlige grønnsaker (sulfitt)

Tortilla med sprø and  (hvete)

Fritata med geitost og gremolata (melk, egg)

Grotteost med rognebærgele  (hvete, melk)

Det er også mulig å bestille snacks ved siden av

- Oliven                                                                 

- Nøtter                                                                 

- Bakte småpoteter                                              

- Toast med olivenolje og tomat