vingen mat 12.png

1, 2 OG 3 RETTERS MIDDAG

Forretter

- Gravet okse med betesalat og ruccola

- Røkt makrell med lun potetsalat og kapers

 

Hovedrett

- Bakt torsk i hummerbisque med cherrytomater og fennikel crudité

- Confitert and med smørdampet savoykål, syltet rødløk og bakte småpoteter

- Røkt svineribbe med confitert kålrot, aspargesbønner, bakte småpoteter og rødvinsglace

 

Dessert

- Sjokoladeganache med blåbær og timian

- Yoghurt panna cotta med hvit sjokolade crumble

 

Tallerkenservering

Velg en forrett, en hovedrett og en dessert . Dette gjøres for hele selskapet, med unntak av allergier og lignende. 

Det kan anbefales å starte med et par kanapeer ved ankomst sammen med en aperitif.

Menyen kan tilpasses vegetarianere eller veganere, basert på sesongens råvarer.


 
vingen mat.png

FROKOST OG LUNSJMENY - EVENT

SANDWICH

- Gravet ørret med eggesalat og spirer

- Røkt skinke, gouda, tomat-og ruccolasalat, majones

- Gouda, aubergine- og tomat "kompott", tomat- og ruccolasalat (vegetar)

 

CHIABATTA

- Blåmuggost, "nordisk kimchi", spicy paprika og spirer

- Pulled pork og cheddar, tomat- og ruccolasalat, majones

 

kyllingsalat

- Kyllingsalat med surdeigsbrød og rørossmør

 

ANNET

Hjemmelaget kake (gulrot eller eplekake)

Fruktfat

bakst

kaffe